Αυτές τις  ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι για την Σίφνο εγκρίθηκε για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου (2η Υ.ΠΕ.) η προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία ενός Ιατρού ΓΕΝΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με βαθμό ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α΄.

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί ιατρός που θα ενδιαφερθεί για την συγκεκριμένη θέση στην Σίφνο,ας βοηθήσουμε όλοι με μια κοινοποίηση ή με όποιον άλλο τρόπο μπορούμε.

Φυσικά να ευχαριστήσουμε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νησιού που 24 ώρες το 24ωρο κάνουν ότι μπορούν αλλά και τους ιδιώτες γιατρούς που βοηθούν κι αυτοί παρα την ταλαιπωρία ιδίως τον χειμώνα.

Η δήμαρχος κ Μαρία Ναδάλη έκανε χθές την παρακάτω ανάρτηση:

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη (Α.Δ.Α.: ΩΑΗΣ465ΦΥΟ-0ΜΙ), μεταξύ των άλλων εγκρίθηκε και για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου (2η Υ.ΠΕ.) η προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία ενός Ιατρού ΓΕΝΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με βαθμό ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α΄.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει, όπως αναφέρεται στην απόφαση, στις 16/02/2021, ώρα 12.00, και λήγει στις 03/03/2021, ώρα 12.00.
Με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ανταπόκριση για την κάλυψη της θέσης, ας βοηθήσουμε όλοι στη διάδοση της ανακοίνωσης με κάθε τρόπο!

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ