Συνεχίζοντας τις ποιμαντικές περιοδείες του στα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β‘ επισκέπτεται την ιερά νήσο Μήλο.
Το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αδάμαντος συνεκλήθη ιερατική σύναξη των Εφημερίων της Μήλου, κατά την οποία ανταλλάγησαν απόψεις, κατετέθησαν προτάσεις και συζητήθηκαν διά μακρόν διοικητικά και ποιμαντικά θέματα, που αφορούν την επιτυχέστερη άσκηση της Ενοριακής ζωής υπό τις επικρατούσες συνθήκες, και ευλογήθηκε η Αγιοβασιλειόπιττα για τους Ιερείς της Μήλου.
Το εσπέρας, κατά το εξαγγελθέν Πρόγραμμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε κατά τον Αρχιερατικό Εσπερινό, που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριοβασάλου, με την παρουσία του Δημάρχου Μήλου κ. Μιχ. Μικέλη, του διατελέσαντος Δημάρχου κ. Γερ. Δαμουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πλάκας, Δημοτικών Συμβούλων, Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, της Προέδρου της Φιλοπροόδου Αδελφότητος Τρυπητής και Μηλίων πιστών, μετά προσοχής τηρούντων τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.Επίσης τίμησε με το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως δύο φιλακόλουθες Ενορίτισσες, οι οποίες αφιλοκερδώς διακονούν το Ναό και τα Αναλόγιά του.

 

imsyrou

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ