Δεν θα χάσουν καμμία ημέρα από τις διακοπές τους οι επισκέπτες της Φολεγάνδρου

0
386
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ
Στην προσπάθεια να μην χάσουν καμμία ημέρα από τις διακοπές τους στο νησί μας όσοι από τους επισκέπτες μας θα υποχρεούνται σε έλεγχο με PCR για τον Covid-19 (72 ώρες το πολύ) πριν τις πτήσεις για την επιστροφή στην χώρα τους, το ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου θα μας εξυπηρετήσει και θα παίρνει τα δείγματα,τα οποία θα αναλάβει ο Δήμος να στέλνει καθημερινά με το πλοίο.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέτουν στον λογαριασμό του ιδιωτικού εργαστηρίου (κ.Βυτζηλαίου Στέλιου τηλ.6970168858) που θα αποστέλονται τα δείγματα, 4 ημέρες πριν το ποσόν για την εξέταση ή να το δίνουν στο ιατρείο μετρητοίς.
Η απόδειξη πληρωμής και τα αποτελέσματα θα αποστέλλονται στα email τους.
Τα τεστ θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.30 με 10.30 και τα Σαββατοκύριακα κατόπιν συννενόησης με την ιατρό κ.Μαυροπούλου στα τηλέφωνα 2286041113 και 6956760578.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παραπάνω τηλέφωνα και στο 6949198677.

Διαφήμιση