Απίστευτο, κι όμως… ελληνικό! Λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη της Super League 2, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή της «σέντρας» του πρωταθλήματος!

Στις 15:00 ήταν προγραμματισμένη η σέντρα των αναμετρήσεων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, όμως στο έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας αποφασίστηκε και πάλι η αναβολή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και στην τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου (30/10) αποφασίστηκε να αναβληθούν οι αγώνες της πρεμιέρας, την ώρα που όλες οι ομάδες ετοιμάζονταν να πατήσουν χορτάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπό φυσιολογικές συνθήκες το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε πριν από δύο εβδομάδες, όμως πλέον δεν ξεκινά ούτε στις 30 Οκτωβρίου.

Τέλος, είναι σημαντικό πως η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε κοινοποιήσει εξώδικο στη Λίγκα το βράδυ της Παρασκευής (29/10) και ζητούσε την αναβολή των αγώνων.

Μάλιστα, τη Δευτέρα (1/11) θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση για την κατάρτιση του προγράμματος, ενώ στον Βόρειο όμιλο θα τοποθετηθεί η Καβάλα και στο Νότιο η Ζάκυνθος.

eleftherostypos.gr

Advertisements