Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του Παμμηλιακού αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Δημήτρης Λυριτζής,όπως διαβάζουμε στα mileikanea.gr .Στην έναρξη της χρονιάς, ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε το δύσκολο έργο του μονταρίσματος μίας ομάδας που θα βασίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία.

Αν και η βαθμολογική συγκομιδή δε αποτελούσε στόχο, ο Δημήτρης Λυριτζής αφήνει την ανδρική ομάδα να βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου, έχοντας απολογισμό 2 νίκες, τρεις ισοπαλίες και 3 ήττες και την Κ16 στην 2η θέση.

Ακόμα ο σύλλογος δεν έχει γνωστοποιήσει τη λύση της συνεργασίας και τους λόγους αυτής της απόφασης, ωστόσο ο έμπειρος κόουτς παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση στο sportcyclades.gr: «Σήμερα 14 Φεβρουαρίου λύθηκε η συνεργασία μου με τον Παμμηλιακο. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλους, καλύτερα αποτελέσματα και η ομάδα να συνεχίσει με επιτυχία το όμορφο ταξίδι της μέσα στα γήπεδα!»

Να θυμίσουμε(δείτε το βίντεο) ότι ο κος Λυριτζής είχε τιμηθεί πριν λίγες μέρες στη Σίφνο από την παλιά του ομάδα τον Πανσιφναϊκό:

 

Advertisements