Φίλες & Φίλοι,
Το πρώτο τρίμηνο του 2022 έφερε μαζί του εξελίξεις και νέα δεδομένα, που μας δοκιμάζουν ως κράτος και κοινωνία. Ο Πόλεμος στην Ουκρανία είναι μεγάλο σοκ για την παγκόσμια κοινή γνώμη. Τα άμεσα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ενεργειακή κρίση, τόσο σε επίπεδο πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο δραστικών μέτρων στήριξης των ευάλωτων ομάδων και νοικοκυριών, αποτελούν για όλους έμπρακτη κίνηση εξασφάλισης της κοινωνικής σταθερότητας.
Η τουριστική περίοδος που ξεκινά, μέσα στις επικρατούσες συνθήκες, αποτελεί μία ακόμα πρόκληση για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για τα νησιά μας. Παίρνουμε δύναμη από τα αποτελέσματα του 2021 και προχωρούμε σε μια δυναμική επανεκκίνηση του Τουρισμού, με στενή συνεργασία της τοπικής και κεντρικής διοίκησης και με στόχο τη στήριξη των επιχειρηματιών και τη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας.
Είμαι βέβαιος ότι, παρόλες τις δυσκολίες, η φετινή χρονιά θα μας αποζημιώσει! Στο ενημερωτικό δελτίο που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλη τη δραστηριότητα μου για το πρώτο τρίμηνο του 2022.
Φίλιππος Φόρτωμας
|