Στο λιμάνι της Σίφνου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν,φωτογραφίσουν και βιντεοσκοπήσουν το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στο νησί.

Κάθε απόγευμα αρκετός κόσμος ιδίως αλλοδαποί τουρίστες παίρνουν θέση και απολαμβάνουν.

Όπως έχουμε ξαναπεί η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Σίφνο κατά την άποψη μας ειναι μέχρι τέλος Ιουνίου για πάρα πολλούς λόγους,ο επισκέπτης έχει την ευκαρία τις πολλές ώρες που διαρκεί η ημέρα να θαυμάσει το νησί μακριά από πολυκοσμίες,φασαρίες,γεμάτους δρόμους κλπ.

Όταν έρθετε στη Σίφνο αφιερώστε ένα απόγευμα για το ηλιοβασίλεμα και δεν θα το μετανιώσετε.

Βρεθήκαμε τη σωστή ώρα στο σωστό μέρος απολαύσαμε το ηλιοβασίλεμα και ταυτόχρονα θαυμάσαμε τον”πρωταθλητή”το ταχύπλοο της seajets που ανήκει στον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων και ξεπερνάει σε ταχύτητα τα 35 μίλια.

Η seajets όπως έχουμε ξαναπεί καλύπτει συνδέσεις της Σίφνου με Πειραιά με ΣΕΡΙΦΟ-ΜΗΛΟ-ΠΑΡΟ-ΜΥΚΟΝΟ-ΝΑΞΟ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΑΜΟΡΓΟ(ΚΑΤΑΠΟΛΑ)-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, με δρομολόγια από Μάρτιο μέχρι Τέλος Νοέμβρη κάτι που έχει μεγαλώσει κατά αρκετούς μήνες την μικρή σεζόν που είχε η Σίφνος και οι Δυτικές Κυκλάδες παλαιότερα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε την ώρα του ηλιοβασιλέματος την άφιξη, τις μανούβρες του καπετάν Νίκου Χλωρού, αλλά και την αναχώρηση του:

Αλλά και φωτογραφίες:

 

 

Advertisements