Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά καταστήματα και τα σχολεία της Σίφνου.
Αυτό αποφάσισε σήμερα μεταξύ άλλων το Δημοτικό συμβούλιο Σίφνου μετά από πρόσκληση του Προέδρου του, Νίκου Χρυσίνη, με αποκλειστικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος για τη μεγάλη απώλεια του σπουδαίου Σιφνιού γιατρού Θωμά Γοζαδίνου.
Αναλυτικά το ΔΣ αποφάσισε τα εξής:
- Να εκφράσει στην οικογένεια του αείμνηστου γιατρού Θωμά Γοζαδίνου τη βαθύτατη θλίψη του για τη μεγάλη απώλεια και να της επιδώσει το παρόν ψήφισμα.
- Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημοτικά καταστήματα και στα σχολεία του νησιού μας, από την έκδοση του ψηφίσματος έως και την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.
- Να τελεστεί η κηδεία του εκλιπόντα με δημοτική δαπάνη.
- Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια των Κοινοτήτων και των Νομικών Προσώπων στην εξόδιο ακολουθία, τηρώντας τα μέτρα που προβλέπονται από τις πρόσφατες υγειονομικές οδηγίες.
- Οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές την ώρα της εξόδιου ακολουθίας.
- Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα αποδοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε οδό.
- Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα σε έντυπα και ηλεκτρονικά της Σίφνου και των Κυκλάδων.