2 μεγάλες συναυλίες ετοιμάζουν “Οι Φίλοι του Κάστρου”
30.07.2022 ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ
Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον Ιούνιο που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα μας ταξιδέψει μουσικά με μια μοναδική εμφάνιση στην Πλατεία θεολόγου το Σαββατο 30 Ιουλίου.
Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία με αέρα άλλης εποχής, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.
Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το πρόσφατο single της ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.
Μια μοναδική συναυλία στην υπέροχη Πλατεία Θεολόγου στο Κάστρο, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.
06.08.2022 αφιέρωμα στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
Η μεγάλη εορταστική συναυλία του Κάστρου για τα 40 χρόνια ύπαρξης και δράσης του συλλόγου μας με ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγαλύτερο όλων, στον τεράστιο Μίκη (μας).
Με σύνθημα της βραδιάς “απο το χωριό για το χωριό” η 7μελής ορχήστρα που θα μας ταξιδέψει στο μουσικό έργο του Θεοδωράκη αποτελείται ακραιφνώς απο παιδιά του Κάστρου αναδεικνύοντας την καλλιτεχνική φλέβα του τόπου. Τα 40χρονα γενέθλια του σωματείου “Οι Φίλοι του Κάστρου” θα εορταστούν με ένα καθηλωτικό οδοιπορικό στα τραγούδια του συνθέτη φέρνοντας στην πλατεία του Θεολόγου τον λυρισμό και την πηγαία λαϊκότητα όλων των τραγουδιών που έχουμε κατα καιρούς σιγοτραγουδήσει στις παρέες.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
30/07 21:00 ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ

06/08 21:00 Αφιέρωμα στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
Σημεία προπώλησης:
Passe partout (Κάστρο)
Λοτζια wine bar (Κάστρο)
Σιφάντο (Καμάρες)
Για ηλεκτρονικές προκρατήσεις:
https://www.facebook.com/filoitoukastrou
https://www.instagram.com/filoikastrou
email: filoitoukastrou@yahoo.com

Σας περιμένουμε!
Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου “Οι Φίλοι του Κάστρου”
μέγας χορηγός: Δήμος Σίφνου
χορηγοί δροσιάς: 33 Brewing Company Flaros beer
χορηγός ακτοπλοϊκών εισιτηρίων: Zanteferries

Advertisements