Όταν ανταμώνει στεριά με θάλασσα το γλέντι εκτοξεύεται!!!!

Ένα γλέντι διαφορετικά από τα άλλα.Ένα γλέντι με τεράστια επιτυχία μετά από καιρό. Το αντάμωμα ανθρώπων από δύο διαφορετικες περιοχές γέννησε μία βραδια που θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «ΧΟΡΟΝΟΣ» από την Λαμία και ο οικολογικός σύλλογος Καμαρών Σίφνου”Η Μερόπη” αντάμωσαν στις Καμάρες.

Με βιολιά και λαούτα, με παραδοσιακές στολές και πολύ κέφι περπάτησαν την προκυμαία των Καμαρών καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στο γλέντι που έλαβε χώρα στην πλατεία των Καμαρών.

Οι θαμώνες των μαγαζιών και οι επισκέπτες Έλληνες και αλλοδαποί αποθανάτιζαν χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι τις στιγμές με κινητά και φωτογραφικές μηχανές και ανεβάζοντας σε διαφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφήμισαν την Σίφνο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη. ο πρόεδρος του συνδέσμου Σιφνίων κος Ζαμπέλης Αντώνιος και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Σίφνου κος Λουκατάρης Κωστής.

 

Ένα δρώμενο όπου έδωσε στους ανθρώπους την χαρά να χορέψουν μαζί τους σκοπούς και τα τραγούδια του κάθε τόπου. Οι συμμετεχοντες ένωσαν τα βήματα και τις καρδιές τους σε ένα κεφάτο και χαρούμενο γλέντι που θα μείνει γλυκειά ανάμνηση σε όσους το έζησαν από κοντά. Πάντα τέτοια!!!

Πολλά μπράβο στη ΜΕΡΟΠΗ και τον ΧΟΡΟΝΟ,μπράβο στους οργανοπαίκτες τον Φίλιππο Πατριάρχη στο βιολί και τον Γιάννη Τρίχα στο λαούτο,πολλά μπράβο στους εθελοντές, πολλά μπράβο σε όσους συμμετείχαν!!!

Δείτε το βίντεο:

Και φωτογραφίες:

 

 

Advertisements