Τη Νάξο επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, στο πλαίσιο των εορτασμών του Αγίου Νικοδήμου, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικούς φορείς.

Ειδικότερα, ο κ. Φόρτωμας παρευρέθηκε, την παραμονή των εορτασμών, στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου Γλινάδου, ενώ το πρωί της 14ης Ιουλίου παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Φόρτωμας πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ Νάξου, όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή και το προσωπικό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν θέματα που απασχολούν την Υπηρεσία, με κυριότερο αυτό της υποστελέχωσης σε τεχνικό-διοικητικό προσωπικό και της κατάστασης των δικτύων στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στη Νάξο, σε μία τόσο σημαντική μέρα για τους Ναξιώτες και τις Ναξιώτισσες. Παράλληλα στο πλαίσιο της παραμονής μου στο νησί, είχα συνάντηση με την ηγεσία του ΔΕΔΔΗΕ Νάξου, η οποία ήταν άκρως εποικοδομητική, καθώς ενημερώθηκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες, αλλά και για τις αυξανόμενες ανάγκες της περιοχής.». δήλωσε ο κ. Φόρτωμας στο τέλος της επίσκεψής του.

Advertisements