Παγκόσμια μέρα γάτας προχθές, και δεν κάναμε καμία ανάρτηση γιατί μας πρόλαβαν τα γεγονότα. Εκείνη τη μέρα, τουρίστες μας ειδοποίησαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πως είδαν 3 γάτες κοντά στην πλατεία του Αρτεμώνα να ξεψυχούν βάναυσα με σπασμούς, βγάζοντας αφρούς και αίματα από το στόμα – οι γνωστές και δυνατές φόλες. Σήμερα η τραγωδία συνεχίζεται. Εδώ ξεψυχισμένη η γάτα μέλους μας που έχει επιχείρηση στην πλατεία, και που βρέθηκε εκεί σήμερα το πρωί.
Ευτυχώς οι τουρίστες ασχολούνται, και στις διακοπές τους δεν πάνε μόνο στις παραλίες αλλά και στην αστυνομία. Ευτυχώς πλέον υπάρχουν και κάμερες, και επίσης ευτυχώς, ο νόμος προβλέπει πρόστιμα χιλιάδων ευρώ έως και φυλάκιση για τον δράστη.
Οι απαραίτητες κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει και θα βρεθεί.
Απλά ντροπή.
Advertisements

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ανθρωπόμορφα τέρατα, καθάρματα, σκατά στη ψυχή σας. Όχι απλά ντροπή. Κανένας οίκτος για τα τέρατα που δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς μέσα τους. Φυλακή – και πρόστιμα. Και πραγματική φυλακή, όχι αναστολές και μπούρδες. Όποιος δεν λογαριάζει τη ζωή ενός ζώου δεν λογαριάζει και τη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι εν δύναμή ανθρωποκτόνος και έμπρακτα δολοφόνος. Ουστ!

    Είμαι τουρίστας στη Σίφνο, ήρθα για διακοπές. Αντ’αυτου κάθομαι στον Αρτεμώνα και νοσηλεύω γατιά. Ντροπή σε όλους, και σε αυτούς που μεγάλωσαν τέτοια τέρατα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και αρχών.

Comments are closed.