Χρονιά ρεκόρ φέτος για τη Σίφνο με όλα τα πλοία να δουλεύουν αρκετά καλά.
Ας δούμε τις επιδόσεις του ΑΡΤΕΜΙΣ όπως τις περιγράφει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Μιχάλης Ρούσσος:
Μιλώντας τις προάλλες με τον Foskolos Panagiotis μου είπε ότι έχει παρατηρήσει ότι το Άρτεμις δουλεύει αρκετά φέτος στη Σίφνο! Κοιτώντας, λοιπόν, τα πινακάκια μου, μπορώ να σας επιβεβαιώσω αυτόν τον ισχυρισμό! Παναγιώτη είχες δίκιο! Εκεί στην όμορφη Σίφνο, αγαπάτε και στηρίζετε το Άρτεμις μας!
 Το Άρτεμις, μαζί με το Διονύσιος Σολωμός, είναι ένα πλοίο που προσεγγίζει όλο το έτος στο λιμάνι της Σίφνου! Είναι το μόνο συμβατικό που το ενώνει με τη πρωτεύουσα του νομού μας, την Ερμούπολη! Τους πρώτους 10 μήνες του 2022, περισσότεροι από 3.800 επιβάτες έχουν διακινηθεί μεταξύ Σίφνου και Σύρου και σχεδόν 1.000 οχήματα έχουν ακολουθήσει την ίδια διαδρομή!! Αρκετά υψηλές επιδόσεις, σε ένα λιμάνι που δεν φημίζεται και για τα τρελά του νούμερα!
 Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει καθολη τη διάρκεια του έτους και μεταξύ Σίφνου και Πάρου! 6.482 επιβάτες έχει διακινησει μέχρι τις 31.10 το Άρτεμις στους 2 αυτούς λιμένες, ενώ η διακίνηση των οχημάτων έφτασε τα 791!!
Πέρα από το Άρτεμις, η γραμμή Σίφνος – Πάρος είναι πολύ δυνατή και τους καλοκαιρινούς μήνες με την βοήθεια και των ταχύπλοων φτάνει να διακινούνται λίγο πάνω από 5.000 επιβάτες τον μήνα (Αύγουστο). Πολύ καλά νούμερα, αναμφίβολα!
 Σούπερ, από θέμα αριθμών, κινήθηκε το λιμάνι της Σίφνου για το 2022! Λίγο πριν ολοκληρωθεί το έτος, το λιμάνι έπιασε στην ουσία τις επιδόσεις του 2019, χρονιά ορόσημο για το τουρισμό μας, βοηθώντας σε αυτό και το Άρτεμις μας! Άρτεμις, οι κάτοικοι της Σίφνου και όχι μόνο, σε ευχαριστούν! Καλά ταξίδια και πάντα γεμάτο φίλε μου
Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε και μία ηρωική χειμωνιάτικη πρόσδεση του:

Advertisements