Μετά από αρκετό καιρό βλέπουμε και πάλι αγώνα στο γήπεδο του Πανσιφναϊκού, με αντίπαλο την ομάδα ΑΟ Σερίφου.

Σε ένα σκληρό παιχνίδι με αρκτετές εντάσεις η ομάδα της Σίφνου πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήρε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Συο γήπεδο βρέθηκε και ένας “φίλος από τα παλιά”, ο πρώην προπονητής του Πανσιφναϊκού κος Δημήτρης Λυριτζής ο οποίος τώρα είναι προπονητής στην Κύθνο και ήρθαν με την ομάδα από Πάρο με το ΑΡΤΕΜΙΣ για να φύγουν αργότερα για Κύθνο με το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ.

Ο κος Λυριτζής είχε συζήτηση με το πρώην δήμαρχο κο Αντρέα Μπαμπούνη, το ΔΣ του Πανσιφναϊκού ενώ παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πρόεδρο κο Γιάννη Χουζούρη.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρουμε μια μικρή γεύση από τον αγώνα και θα δούμε τα δύο γκολ:

Στο τέλος ο προπονητής του Πανσιφναϊκού κος Δημήτρης Ζιώγας μας έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παικτες μου που όλο αυτό το διάστημα που απείχαν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις έδειξαν μεγάλη συνέπεια στις προπονήσεις.

Δουλέψαμε πάρα πολύ στις αδυναμίες που είχαμε και σημερα φάνηκε ότι η ομάδα ήταν τακτικά πάρα πολύ καλή και στην αμυντική και στην επιθετική συμπεριφορά, καθαρό μυαλό κια σωστές επιλογές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο που κάθε φορά που παίζει η ομάδα μας είτε η αντρική είτε οι ακαδημίες, δίνουν πάντα το παρών κια μας υποστηρίζουν.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία σήμερα και καθαρή νίκη κάτω από δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες τα παιδιά κατάφεραν και έμειναν ψύχραιμοι και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα”

Advertisements