Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νίκος Συρμαλένιος πραγματοποίησε επίσκεψη από Δευτέρα απόγευμα 5/6 έως Τετάρτη πρωί 7/6 στη Νάξο. Μαζί με τον συνυποψήφιο μας Βασίλη Γλέζο, τα μέλη της Νομαρχιακής Μιχάλη Φραγκίσκο και Νίκο Μπαμπούνη και με μέλη της Ο.Μ. Νάξου περιόδευσε στη Βίβλο, το Φιλώτι, την Κορωνίδα και την Απείρανθο.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το απόγευμα, περιόδευσαν μαζί με τον Βασίλη Γλέζο και μέλη της Οργάνωσης Μελών Νάξου, στη Βίβλο (Τρίποδες), μοίρασαν στα καταστήματα ενημερωτικό υλικό και συνομίλησαν με τους επιχειρηματίες του χωριού. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, στις οποίες οι κτηνοτρόφοι παραδίδουν το γάλα, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους κτηνοτρόφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Φεύγοντας από την Βίβλο, περιόδευσαν στο Φιλώτι, μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στα καταστήματα, μίλησαν με τους επιχειρηματίες, αλλά και με πολίτες και κυρίως με τη νεολαία στις καφετέριες του Φιλωτίου, τόσο για τις επερχόμενες εκλογές όσο και για τα προβλήματα που την απασχολούν.  Στο Φιλώτι επίσης συναντήθηκαν και συζήτησαν με το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Νίκο Μπαμπούνη.

Την Τρίτη το πρωί, ο Νίκος Συρμαλένιος συνοδευόμενος με το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μιχάλη Φραγκίσκο και μέλη της Ο.Μ. Νάξου, περπάτησαν στην παραλία της Χώρας Νάξου, έδωσαν ενημερωτικό υλικό στα καταστήματα και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και πολίτες.

Το μεσημέρι ο Νίκος Συρμαλένιος παραχώρησε συνέντευξη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice και την Πόπη Αλιμπέρτηhttps://youtu.be/l9hAy1E689k

Advertisements