«Η άκρως επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε το 2018, με τη συνδιοργάνωση του 1ου ορεινού αγώνα δρόμου, η σοβαρότητα και υπευθυνότητα σου, θέτουν στέρεες βάσεις της νέας μας προσπάθειας, προς όφελος της ΣΙΦΝΟΥ μας!»
Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος Δήμαρχος Σίφνου Ανδρέας Ν. Μπαμπουνης καλωσόρισε στην δημοτικό παράταξη «η Σ.Ι.Φ.Ν.Ο.Σ. μας» το νέο υποψήφιο Γιώργο Κόμη.

Ο Γεώργιος Κόμης γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1969 από Σιφνιούς γονείς, τον Σπυρίδωνα Γεωργ. Κόμη και την Αικατερίνη Ελευθ. Κορακή.
Δραστηριοποιείται στον Νομικό χώρο, ως Δικαστικός Επιμελητής του Εφετείου Αθηνών από το έτος 1996, το γραφείο του οποίου, μέσω της επιστημονικής του κατάρτισης, της οργάνωσης και του σεβασμού στην ανθρώπινη αξία, έχει καταστεί πανελλαδικά ένα από τα αρτιότερα στο χώρο.
Η αγάπη του παιδιόθεν για την Σίφνο, έχει εκδηλωθεί με την συμμετοχή και προσφορά τόσο την δική του όσο και των συγγενικών του προσώπων, σε πολλούς τομείς της τοπικής κοινωνίας και των παραδόσεων αυτής.
Ύψιστη τιμή για την οικογένεια του, αποτελεί η εκλογή του θείου του κ.κ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΚΟΡΑΚΗ, ως Μητροπολίτη Κασσανδρείας από το 2001.
Το χόμπι του στον αθλητισμό και στο ορεινό τρέξιμο, τον οδήγησε στην διοργάνωση τον Μάϊο του 2018, σε συνεργασία με το Δήμο Σίφνου, του 1ου ορεινού αγώνα με την επωνυμία SIFNOS TRAILS. Απώτερος σκοπός του ήταν:
Η ανάδειξη της Σίφνου μέσω του πλούσιου δικτύου μονοπατιών της,
Η ευαισθητοποίηση και παρότρυνση ενασχόλησης της νεολαίας της Σίφνου με τον αθλητισμό.
Η συμμετοχή παγκόσμιας κλάσης αθλητών αλλά και απλών αθλούμενων από κάθε μέρος της Ελλάδος και του εξωτερικού, κατέταξαν τον αγώνα ως έναν από τους κορυφαίους στην Ελλάδα.
Οραματίζεται μία Σίφνο που θα πρωτοστατεί με:
νέες ιδέες και νέες μεθόδους,
πρόγραμμα, πρόνοια και σχεδιασμό,
θέσεις και αντιθέσεις,
την ενεργοποίηση των πολιτών-δημοτών,
τη σύνθεση, μέσω της συμπόρευσης όλων των υγιών δυνάμεων του νησιού,
σεβασμό στις παραδόσεις του τόπου και των ανθρώπων της,
Βασικοί στόχοι του είναι:
η ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού,
η εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών, ώστε η Σίφνος να τεθεί σε τροχιά βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης,
η ισονομία και αξιοκρατία,
η δικαιοσύνη και διαφάνεια στη διακυβέρνηση του Δήμου.
Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική (Βάλια) Αναστοπούλου και έχει δύο δίδυμες κόρες, τη Φωτεινή και την Κατερίνα, πτυχιούχους του Τμήματος Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΜΗ μαζί θα δώσουμε τον όμορφο αγώνα για τη ΣΙΦΝΟ μας!
#isifnosmas #sifnosrestart

Advertisements