Πέθανε η λαϊκή τραγουδίστρια Μαίρη Μαράντη, έπειτα από σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.Είχε βαφτιστεί «Βασίλισσα της Πίστας» ενώ τραγούδησε πολλές μεγάλες επιτυχίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.

Μάλιστα, η Μαίρη Μαράντη, ήταν η ερμηνεύτρια του «θα πάρω φόρα» στην θρυλική ταινία «Όλα Είναι Δρόμος».

Για την ταινία «Όλα είναι δρόμος» που ερμήνευσε το «Θα πάρω φόρα» μάλιστα, είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο όταν σε μια σκηνήπιάνει φωτιά η καπαρντίνα του Γιώργου Αρμένη: «Έγινε πολύ φυσιολογικά. Έβρεξε την καπαρντίνα του με ουίσκι κι έβαλε φωτιά. Πήγε να πάρει φωτιά και την πέταξε την καπραντίνα. Δεν φοβήθηκε ούτε ο ίδιος. Έγινε και δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει καλά καλά. Εν συνεχεία που παίζονταν η ταινία είχε φάση. Τώρα πέρασε στη νεολαία κι είναι ευχάριστο».

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, στις 16:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Αίγιο.

Η Μαίρη Μαράντη γεννήθηκε το 1950 στο Αίγιο.

Ξεκίνησε τη καριέρα της στο πάλκο το 1970 και γρήγορα κατέκτησε τον τίτλο της «Βασίλισσας της Πίστας». διέγραψε μια δισκογραφική πορεία τριάντα χρόνων. Δισκογραφικά είχε συνεργαστεί με τον Τάκη Σούκα, το Δώρο Γεωργιάδη, το Τάκη Μουσαφίρη, το Γιάννη Καραμπεσίνη και πολλούς άλλους. «Έχω κάψες», «Δώσμου να πιώ», «Πάρε με αγκαλιά» είναι μερικά από τα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες με τη φωνή της

Advertisements