Βρεθήκαμε με τον κο Πέτρο Λαζάρου στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης για να μας δείξει τον τρόπο που ψήνει στην αυλή του εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια .
Μας εξηγεί πως ξεκινάμε να βάλουμε φωτιά στα κάρβουνα και πως γίνεται η διαδικασία του ψησίματος σύμφωνα πάντα με τον δικό του τρόπο.
Κατά την γνώμη του τα κρέας πρέπει να έχει πάνω και λίπος, αλλιώς είναι χόρτο.
Μερακλής ο κος Πέτρος μας λέει ότι βασικό για ψήσιμο είναι να έχεις τσίπουρο και μουσική, αυτός το τσίπουρο το προτιμάει με γλυκάνισο, αν και όπως μας είπε γούστα είναι αυτά.
Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τον τρόπο και τις συμβουλές του κου Πέτρου: