Στη σημερινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σαντορίνη, με παρόντες φορείς της Πολιτείας και του νησιού, με αφορμή το ζήτημα που έχει ανακύψει με την έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης της SEAJETS, κύριος Μάριος Ηλιόπουλος, ανακοίνωσε ότι ο όμιλος αναλαμβάνει τα έξοδα στέγασης του ιατρικού προσωπικού της Σαντορίνης για την τρέχουσα, ευαίσθητη περίοδο, αλλά και το υπόλοιπο του έτους.
Η SEAJETS, πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν στις δεκαετίες δράσης της, συνδράμει ενεργά στη στήριξη των νησιών, της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών τους.
![](https://kaipoutheos.gr/wp-content/uploads/2025/02/1000175085-461x1024.jpg)
Ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS Μάριος Ηλιόπουλος συνομιλεί με τον καθηγητή Σεισμολογίας, Κώστα Παπαζάχο.
![](https://kaipoutheos.gr/wp-content/uploads/2025/02/1000175084-768x1024.jpg)
Ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS Μάριος Ηλιόπουλος με την Ε.ΜΟ.Δ.Ε.
![](https://kaipoutheos.gr/wp-content/uploads/2025/02/1000175083-768x1024.jpg)
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με τον Υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS, Μάριο Ηλιόπουλο.