Στο γραφικό Φάρο της Σίφνου βρέθηκε χθες βράδυ ο Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας Ατζούν Ιλίτζαλι.
Στην Σίφνο βρίσκεται με το πολυτελές σκάφος του και στον Φάρο βγήκε για να παρακολουθήσει την όμορφη Σιφνέικη και νησιώτικη βραδιά που διοργάνωσε ο εξωραϊστικός σύλλογος του Φάρου.
Ο «Mr Survivor» o οποίος είναι λάτρης των Ελληνικών νησιών κάθησε αρκετές ώρες στο Φάρο, ενθουσιάστηκε με τους μικρούς και μεγάλους μουσικούς μας, με τους χορούς και όλη την εκδήλωση και δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο.

Ξεκίνησε από αθλητικός ρεπόρτερ την δεκαετία του 1990 στην τουρκική τηλεόραση και έφτασε να γίνει καναλάρχης, ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας και παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως αθλητικός ρεπόρτερ και πήρε προαγωγή χάρη στην επιτυχία του. Μετά από χρόνια εμπειρίας, ξεκίνησε την δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή είχε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε έγινε γνωστός σε όλο το έθνος. Η εκπομπή αυτή ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας του Acun Medya. Ο Ιλίτζαλι έγινε οικοδεσπότης και παραγωγός των εκπομπών της εταιρείας του.
Η εταιρεία του μεταδίδει τηλεοπτικές εκπομπές όπως O Ses Türkiye (τουρκική έκδοση του The Voice), Yetenek Sizsiniz Türkiye (τουρκική έκδοση του Got Talent), Survivor, Var mısın? Yok musun? (τουρκική έκδοση του Deal or No Deal) και Yok Böyle Dans (τουρκική έκδοση του Dancing with the Stars).
Τον Νοέμβριο του 2013, ο Ιλίτζαλι απέκτησε το τηλεοπτικό κανάλι TV8. Στο νέο του κανάλι, ξεκίνησε νέα προγράμματα όπως το Utopia και “Rising Star Türkiye”.(el.wikipedia.org)
