Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στη Γλυφάδα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας 46χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα του και στη συνέχεια έβαλε το πτώμα μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γείτονες που είδαν το έγκλημα ειδοποίησαν τις αρχές και οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο λίγο πριν τις 8.00. Όταν έφτασαν επί τόπου βρήκαν τη σορό του ηλικιωμένου μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και τον 46χρονο δράστη στο διαμέρισμα όπου διέμενε μαζί με τον πατέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε δολοφονήσει το 2014 και τη μητέρα του μέσα στο σπίτι της οικογένειας.
Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί γιατί είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ είχε σκοτώσει και τη μητέρα του.










