Το πρώτο πανηγύρι για… vegans είναι γεγονός και πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα. Πού;
Μα φυσικά στην Ικαρία και είχε τα πάντα: Βιολιά, χορό, κρασί αλλά και φαγητά τα οποία δεν περιλάμβαναν κρέας.
Μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στην τηλεόραση του OPEN, vegan σεφ, Νίκος Γαϊτάνος ανέφερε πως η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα στους ξένους τουρίστες.
Ο σεφ αποκάλυψε και το μενού το οποίο περιελάμβανε σουφικό, φρικασέ με λαχανικά, πένες με κιμά σόγιας, τονοσαλάτα με τόνο από ρεβίθια, σαλάτες, αλλά και λουκάνικα, μπιφτέκια και νάγκετς τα οποία δεν ήταν από κρέας αλλά από φυτική προέλευση.