Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαραγκός τοποθετείται στο fm1 radio για το ζήτημα που έχει προκύψει με ελλείψεις ιατρών στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Σίφνου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».
Στην παρέμβασή του αναφέρεται στις εξελίξεις γύρω από το θέμα της υγειονομικής κάλυψης του νησιού, τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Σίφνου.
Είχε προηγηθεί επιστολή διαμαρτυρίας https://kaipoutheos.gr/2026/03/%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%af%cf%86%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%ac%ce%bc%ce%b5/ από γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών της Σίφνου, μαζί με κατοίκους και συλλογικούς φορείς του νησιού:
Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτησή του:












