Κίνηση σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι της Σίφνου.

Σε διάστημα μισής περίπου ώρας 6 πλοία ήταν δεμένα στο λιμάνι.2 συμβατικά,2 ταχύπλοα και 2 δεξαμενόπλοια.Την αρχή έκανε το δεξαμενόπλοιο ΝΑΟΥΣΑ που ήταν δεμένο στο κεφάλι του μώλου.

Ακολούθησε το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ερχόμενο από Σαντορίνη,Ιο,Σίκινο Φολέγανδρο,Κιμωλο,Μήλο το οποίο φεύγοντας για Σέριφο Κύθνο Πειραιά συναντήθηκε στο φανάρι με το ΑΡΤΕΜΙΣ των ενδοκυκλαδικών,τα δύο μάχιμα πλοία του χειμώνα με τους καπετάνιους τους να χαιρετιούνται σφυρίζοντας,καπετάν Μιχάλης Λυγνός και καπετάν Στέλιος Περιστεράκης.

Αφού έδεσε και το ΑΡΤΕΜΙΣ και έφυγε ήταν η σειρά του δεξαμενόπλοιου της ΕΛΙΝ,ΑΠΗΛΙΩΤΗΣ να δέσει για λίγο στο λιμάνι για να πάρει ένα ένα φορτηγό βυτίο και να φύγει αμέσως,Το ΑΠΗΛΙΩΤΗΣ ήταν δεμένο από πριν στο λιμάνι αλλά έφυγε για να δέσουν τα επιβατηγά.

Φεύγοντας συνάντησε το SPEEDRUNNER3 που ερχόταν από την Μήλο( με κατεύθηνση Σίφνο,Σέριφο Πειραιά) όπου και είχε κάνει διανυκτέρευση λόγω της απεργίας,αφου χαιρετήθηκαν οι καπετάνιοι το ταχύπλοο έδεσε με μια γρήγορη αριστερή μανούβρα στον μώλο.

Μεγάλος όγκος αυτοκινήτων και επιβατών επιβιβαζόταν ενώ φάνηκε στο φανάρι το ”σμαρτάκι”SEA JET2 ερχόμενο απο Σαντορίνη Ιο,Φολέγανδρο,Μηλο,και σε δευτερόλεπτα είχε δέσει στον μώλο.Φόρτωσε τον κόσμο στα γρήγορα και ”γκάζωσε”για Πειραιά ενώ το SPEEDRUNNER3

έπαιρνε και τους τελευταιους εκδρομείς.

Ας τα δούμε στο παρακάτω αναλυτικό βίντεο:

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ