Μπορεί να έχουμε 22 Σεπτεμβρίου αλλά η Σίφνος έχει ακόμη πολύ κόσμο για την εποχή.Σήμερα λοιπόν όπως κάθε Κυριακή αρκετοί οι επιβάτες για αναχώρηση.

Τα πλοία ΑΡΤΕΜΙΣ και ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ φάνηκαν μαζί,πρώτο πέρασε να δέσει το ΑΡΤΕΜΙΣ και μέχρι να δέσει φάνηκε και το SPEEDRUNNER3,ενώ στο λιμάνι βρισκόταν αρόδου το κρουαζιερόπλοιο LE BOUGAINVILLE.Aφού έφυγε το ΑΡΤΕΜΙΣ πήρε σειρά να δέσει το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ και αφού έφυγε κι αυτό έδεσε το SPEEDRUNNER3 που περίνενε για ώρα έξω από το φανάρι.

Το αποτέλεσμα ήταν αρκετή καθυστέρηση και ταλαιπωρία σε επιβάτες όλων των νησιών,δηλαδή ΜΗΛΟΥ ΚΙΜΩΛΟΥ ΣΙΦΝΟΥ ΣΕΡΙΦΟΥ ΚΥΘΝΟΥ. Το ΣΟΛΩΜΟΣ έκανε 42 λεπτά και το SPEEDRUNNER3 51 λεπτά όπως βλέπουμε και παρακάτω:

Σαν καραβολάτρες μας άρεσε αρκετά το θέαμα,σαν επιβάτες και ντόπιους κατοίκους όχι.Εμείς βέβαια απλά καταγράφουμε,δεν είμαστε ούτε λιμενολόγοι,ούτε πολιτικοί,ούτε ειδικοί,και σίγουρα οι τελευταίοι που θέλουμε το κακό του νησιού,της παραλίας,και των περιουσιών,αλλά σίγουρα λύσεις υπάρχουν,και η Σίφνος χρειάζεται λιμάνι.

Ακολουθούν αποσπασματικά πλάνα στο παρακάτω βίντεο:

Ευχαριστούμε για τις 2 φωτογραφίες τον Stamatis Pagonis

Advertisements