Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 στη Σίφνο.

Το κρουαζιεροπλοιο MONET βγαίνει από το λιμάνι και συναντά 4 πλοία που έρχονται μαζί.

Πρώτο μπήκε το CHAMPION JET2 ερχόμενο από Μήλο και προορισμό Σέριφο, Πειραιά και άμεση αναχώρηση για το απογευματινό του δρομολόγιο για Σέριφο Σίφνο, Μήλο και επιστροφή, με τον καπετάν Γιώργο Βαζούρα έδεσε στη θέση του με τις γνωστές γρήγορες μανούβρες του.

Αμέσως πίσω μπήκε στο λιμάνι το ΠΡΕΒΕΛΗΣ ερχόμενο απευθείας από Πειραιά με προορισμό Ιο Σαντορίνη, Σίφνο, Σέριφο, Πειραιά με τον καπετάν Βησσσαρίωνα Γούλα ο οποίος έδεσε το πλοίο στο “κεφάλι του μόλου.Ένας γνώριμος καπετάνιος στη γραμμή μας αφού ήταν ύπαρχος στο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, ένας καπετάνιος με εξαιρετικές επιδόσεις όσο καιρό είναι στο ΠΡΕΒΕΛΗΣ.

Μόλις αναχώρησε το “CHAMPION JET 2” ήρθε και έδεσε στη θέση του το «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» με τον καπετάν-Μιχάλη Λυγνό ερχόμενο από Πειραιά Σέριφο και προς Σίκινο, Φολέγανδρο, Κίμωλο, Σίφνο, Σέριφο και Πειραιά.
Μετά την αναχώρηση του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» κατέπλευσε το «ΑΡΤΕΜΙΣ» με τον παλιό γνώριμο και εξαιρετικό καπετάν-Στέλιο Περιστεράκη που έδεσε στο κεφαλόσκαλο του μόλου με το «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» δεμένο δίπλα του.
Το ΑΡΤΕΜΙΣ ερχόταν από Σύρο, Πάρο, Σέριφο, και προορισμό Κίμωλο, Μήλο, Σίφνο, Σέριφο, Πάρο, Σύρο.

Το ίδιο σκηνικό είχαμε ζήσει και την προηγούμενη Κυριακή.

Καλό καλοκαίρι!!!
Καλή δύναμη σε όλους, καπετάνιους,πληρώματα, Λιμενικούς, επιβάτες, οδηγούς, εργαζομένους!!!
Καλά ταξίδια!!!

Δείτε το βίντεο:

Και φωτογραφίες:

Advertisements