Μια φράση που αγαπάμε πολύ είναι πως «την ιστορία την γράφουν οι παρέες».
Και μια τέτοια όμορφη παρέα αποτελούν οι άνθρωποι που φαίνονται στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο λιμάνι των καμαρών της Σίφνου μπροστά από τον καταπέλτη του «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»>
Από αριστερά βλέπουμε τον Γιώργο τον Ξύδη, ναυτιλιακό πράκτορα και δημιουργό μιας πρότυπης επιχείρισης στη Σίφνο στον τομέα του εμπορίου των τροφίμων.
Από μικρό παιδί βρίσκεται συνέχεια στον ντόκο των Καμαρών, δίπλα στον πατέρα του, πράκτορα-θρύλο του νησιού.
Μεγάλωσε με το «ΜΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» και τα άλλα πλοία της Σίφνου.
Και ο ίδιος αξιώθηκε με τη σειρά του να πρακτορεύσει τα πλοία της ΖΑΝΤΕ FERRIES, της AEGEAN SPEED LINES και παλαιότερα της GA FERRIES, καθώς και πλοία άλλων εταιρειών.
Στη μέση βλέπουμε τον καπετάν-Παναγιώτη Κάρδαρη, ύπαρχο του «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», ο οποίος κυριολεκτικά μεγάλωσε μέσα στα πλοία της ζακυνθινής εταιρείας.
Είναι ένας άνθρωπος που λάτρεψε τα πλοία της εταιρείας, στη συνέχεια έγινε αξιωματικός και αξιώθηκε να ταξιδέψει από δόκιμος μέχρι ύπαρχος.
Για κάποια χρόνια ταξίδια με πλοία της Ποντοπόρου Ναυτιλίας.
Αλλά οι παλιές μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ και επέστρεψε ξανά στο «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» για να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί.
Στα δεξιά βλέπουμε τον καλό φίλο Παναγιώτη Κουντούρη, ο οποίος είναι καβοδέτης και ναυτιλιακός πράκτορας στο νησί της Σικίνου.
Είναι γιος μιας μεγάλης μορφής του λιμανιού της Σικίνου και συνεχίζει στη ρότα που χάραξε ο πατέρας του.
Είναι ο άνθρωπος που θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τους επιβάτες της γραμμής, όσο και τους ναυτικούς των πλοίων της γραμμής.
Είναι μια όμορφη παρέα που γράφει καθημερινά τη δική της ιστορία στα δρώμενα των νησιών μας.

Advertisements