Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας ότι ένας 65χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΛΥΚΩΝ» βόρειου Ευβοϊκού κόλπου. Στον 65χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και δύο διασώστες του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
******************
Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ότι ένας 85χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μαραθώνα Αττικής. Στον 85χρονο, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστρια και στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Μεσολογγίου ότι μία 60χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΤΟΥΡΛΙΔΑ» Μεσολογγίου. Η 60χρονη, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.













