Το προγραμματισμένο χθεσινό παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου στο Κάτω Πετάλι ξεχώρισε ως μια βαθιά ποιοτική βραδιά με σοβαρούς και καταξιωμένους μουσικούς, κάτι που το κοινό αναγνώρισε και εκτίμησε από το πρώτο λεπτό.
Ο κόσμος αγκάλιασε με θέρμη το γεγονός, αποθεώνοντας τον δεξιοτέχνη βιολιτζή Γιακουμή Γαβρά από την Αμοργό και τις δύο εξαιρετικές κοπέλες, τη Μαρία Πλουμή στο λαούτο και τη Διονυσία Παπούλη στο τραγούδι, που κράτησαν το επίπεδο της διασκέδασης πολύ ψηλά.
Με αυτή την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε ιδανικά ο καλοκαιρινός κύκλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, δίνοντας πλέον τη σκυτάλη στο τριήμερο 17-19 Σεπτεμβρίου για το κορυφαίο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές».
Δείτε ενδεικτικό βίντεο:























